Nacionalni parkovi

Plitvice

Max 4 putnika
200,00 euro
Max 8 putnika
270,00 euro

Krka

Max 4 putnika
120,00 euro
Max 8 putnika
170,00 euro

Paklenica

Max 4 putnika
100,00 euro
Max 8 putnika
140,00 euro

Sve cijene su formirane za polazišno odredište Zadar u jednom smjeru, ako drugačije nije prikazano.

Za sva druga odredišta molimo Vas da nam se obratite putem

kontakt forme.

Hrvatski nacionalni parkovi, Plitvička jezera, Krka i Paklenica, nude prekrasan pogled na prirodne ljepote, bogatu povijest i jedinstvenu kulturu zemlje. Svaki se park može pohvaliti zapanjujućim krajolicima, jedinstvenim ekosustavima i širokim rasponom aktivnosti u kojima posjetitelji mogu uživati.

Posjet nacionalnim parkovima Plitvička jezera, Krka i Paklenica obavezan je za svakoga tko želi doživjeti prirodne ljepote, kulturnu baštinu i jedinstveni šarm Hrvatske. S toliko toga za vidjeti i raditi, nacionalni parkovi nude doista nezaboravno iskustvo za posjetitelje svih dobi i interesa.

Pet razloga zašto su nacionalni parkovi i Taxi Jadera Nova dobra kombinacija:


Pogodnost:

Vožnja taksijem i nacionalni parkovi mogu biti zgodna opcija, posebno ako putujete s grupom ili imate ograničeno vrijeme. Taksi je dostupan tijekom cijelog dana i može se rezervirati unaprijed, tako da možete planirati svoje putovanje bez brige o prijevozu.

Udobnost:

Taxi Jadera Nova nudi udobnu i klimatiziranu vožnju, koja može biti olakšanje tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Nakon dugog dana planinarenja i istraživanja, možete se opustiti u udobnosti taksija umjesto vožnje javnim prijevozom.

Fleksibilnost:

kada koristite Taxi Jadera Nova imate fleksibilnost da prilagodite svoje putovanje prema svojim potrebama. Možete odabrati mjesto preuzimanja i povratka, kao i vrijeme polaska i povratka. Ovo može biti osobito korisno ako imate gust raspored ili želite izbjeći gužve u vrijeme najvećeg prometa.

Obrazovani vozači:

Vozači mogu ponuditi dragocjene uvide u povijest parkova, kulturu i prirodna čuda, kao i dati savjete o najboljim rutama i atrakcijama za posjetiti.

Sigurnost:

Taksi je siguran način prijevoza, a Taxi Jadera Nova ima stroge sigurnosne mjere kako bi osigurala dobrobit svojih putnika. Kada koristite Taxi Jadera Nova možete biti sigurni u sigurnu i pouzdanu vožnju.

Nacionalni parkovi

Nacionalni park Plitvička jezera su prirodno čudo koje se sastoji od šesnaest kaskadnih jezera koja su povezana nizom slapova i okružena bujnim šumama. Šetnice i pješačke staze u parku nude posjetiteljima priliku da izbliza istraže prirodna čuda parka, a postoji mnogo mogućnosti za plivanje, vožnju kajakom i čamcem na mirnim jezerima. Park je također dom raznolikom nizu divljih životinja, uključujući smeđe medvjede, vukove i rijetke vrste ptica.

Nacionalni park Krka još je jedan dragulj u prirodnoj kruni Hrvatske. Vrhunac parka je slap Skradinski buk, koji se spušta preko niza vapnenačkih terasa i bazena, stvarajući očaravajući spektakl. Posjetitelji se mogu voziti čamcem uz rijeku Krku do vodopada ili pješačiti brojnim stazama parka kako bi istražili raznoliku floru i faunu parka. Unutar parka nalazi se i nekoliko povijesnih znamenitosti, uključujući obnovljenu vodenicu i etnografski muzej.
Taksi Jadera nova i Nacionalni park Paklenica

Nacionalni park Paklenica nudi jedinstven spoj prirodne i kulturne baštine. Park se nalazi u planinskom lancu Velebit i dom je nekih od najljepših krških oblika u Hrvatskoj, uključujući kanjone, špilje i klance. Staze parka idealne su za planinare i penjače, s rutama koje variraju od lakih do zahtjevnih. U parku se nalazi i nekoliko povijesnih znamenitosti, uključujući ostatke rimske ceste i napušteni mlin.

Ukratko, korištenje Taxi Jadera Nova za posjet nacionalnim parkovima Plitvička jezera, Krka i Paklenica može biti zgodna, udobna i fleksibilna opcija. Uz obrazovane vozače i fokus na sigurnost, vožnja Taxi Jadera Nova može poboljšati vaše cjelokupno iskustvo putovanja i učiniti vaše putovanje hrvatskim nacionalnim parkovima još ugodnijim.