Zračne luke

ZL Zadar

Max 4 putnika
28,00 euro
Max 8 putnika
40,00 euro

ZL Split

Max 4 putnika
120,00 euro
Max 8 putnika
170,00 euro

ZL Zagreb

Max 4 putnika
280,00 euro
Max 8 putnika
360,00 euro

Sve cijene su formirane za polazišno odredište Zadar u jednom smjeru, ako drugačije nije prikazano.

Za sva druga odredišta molimo Vas da nam se obratite putem

kontakt forme.

Zračna luka Zadar smještena samo 8 kilometara od centra grada i najbliža je zračna luka Zadru. To je moderna međunarodna zračna luka s nizom sadržaja za domaće i međunarodne putnike. Vožnja taksijem od Zračne luke Zadar do centra grada obično traje oko 20 minuta, što je čini prikladnom opcijom za posjetitelje.

Zračna luka Split nalazi se oko 150 kilometara južno od Zadra i mnogim putnicima služi kao dolazna zračna luka za Zadar. Split je užurban grad i glavno prometno čvorište u Hrvatskoj. Iz splitske zračne luke posjetitelji imaju nekoliko opcija da dođu do Zadra. Jedan od najpopularnijih izbora je taksi. Putovanje od Zračne luke Split do Zadra traje otprilike ok 90 minuta, pružajući putnicima priliku da uživaju u slikovitoj obalnoj vožnji dok putuju do odredišta.

Zračna luka Zagreb odličan je izbor za one koji dolaze iz međunarodnih odredišta ili traže veći izbor mogućnosti letova. Kao najveća zračna luka u Hrvatskoj, Zračna luka Zagreb nudi brojne letove s glavnim gradovima diljem svijeta. Iako se Zagreb nalazi u unutrašnjosti, još uvijek je održiva opcija za pristup Zadru. Putovanje od Zračne luke Zagreb do Zadra traje otprilike 3 sata, što putnicima nudi priliku da svjedoče raznolikim krajolicima Hrvatske dok putuju prema obalnom dragulju Zadru.

Taxi Jadera Nova sigurni su i pouzdani te posjetiteljima osiguravaju ugodno putovanje, opremljeni klima uređajima pružaju odmor od ljetnih vrućina. Naši profesionalni vozači govore engleski jezik i lako se sporazumjeti sa njima. Mogu biti ugodno društvo tokom duže vožnje i prvi izvor informacija o Zadru i Hrvatskoj.

Zračne luke Zadar, Zagreb, Split